مجازات تجاوز به عنف و روش های اقدام برای پیگیری

مجازات تجاوز به عنف و روش های اقدام برای پیگیری : در این بخش قصد داریم به شما عزیزان ابتدا در خصوص جرم تجاوز و احکام آن توضیح دهیم و سپس تفاوت آن با تجـاوز به عـنف را بگوییم و مجازات آن را نیز بررسی کنیم.همچنین بررسی میکنیم که آیا جرم تجاوز به عنف از جمله جرایم الهی هستند یا خیر و در زمره حدود قرار میگیرند یا خیر و مجازات آن چیست و آیا مرتکب میتواند از نهاد های تخفیفی استفاده کند و یا خیر. با ما همراه باشید.

مجازات تجاوز به عنف

تجاوز چیست ؟

در ویکی پدیا تجاوز به این صورت معنی شده است که تجاوز جنسی همان نزدیکی جنسی با دیگری است به شرطی که فرد راضی به این عمل نباشد و یا در حالت مستی و یا بیهوشی و یا خواب و یا بیهوشی باشد و یا در حالتی باشد که توان دفاع و مقابله نداشته باشد و تجاوز جنسی فقط به آسیب به جسم و جان فرد معنی نمیشود بلکه آسیبی که به روح و روان فرد وارد میکند بسیار بسیار بیشتر از آسیبی است که به جسم فرد وارد میگردد.

بیشتر بخوانید در : روش های اثبات تجاوز

تجاوز به عنف چیست ؟

همانطور که در مقاله مشاوره حقوقی تجاوز به عنف نیز بیان شد ، این عمل دارای همان معنای تجاوز است اما شرایط اتفاق افتادن آن با تجاوز عادی تفاوت دارد. عنف در لغت به معنای بی رحمی و اعمال خشونت و اعمال رفتاری بدون مدارا کردن شرایط طرف مقابل است و در خصوص تجـاوز به عنـف اینگونه معنا میشود که تجاوزی که بدون رضایت بزه دیده و همراه با آزار و اذیت او صورت میگیرد و به ضرر جانی و آسیب جانی او منتهی میگردد. حتی در جایی ممکن است متجاوز این اعمال زور و عنف خود را از طریق فشار به جان و جسم ایجاد نکند بلکه از طریق فشار روحی و روانی که به وی می آورد مرتکب تجـاوز به عـنف گردد.

مجازات تجاوز به عنف

  • تجاوز به عنف در واقع در قانون همان زنای به عنف معنا میگردد و در زمره حدود الهی میباشد و هیچ گونه تخفیف و تعلیق و تعویق در آن راه ندارد و مجازات متحاوز باید تمام و کمال اجرا شود و مطابق قانون مجازات وی اعدام میباشد.
  • همچنین اگر زنی که به او تجاوز شده باکره بوده باشد علاوه بر مجازات زنای به عنف ، متجاوز باید ارش البکاره و مهرالمثل را نیز به زنی که به او تجاوز کرده است بپرازد.
  • در جایی از قانون نیز گفته شده است که اگر فردی دختری نابالغ را فریب دهد و با اعمال متقلبانه و تدلیس وی را راضی به رابطه جنسی نماید در حکم زنای به عنف بوده و مجازات زنای به عنف بر وی اعمال میگردد.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *