وکیل زورگیری – مجازات زورگیری
وکیل زورگیری – مجازات زورگیری : زورگیری یکی از جرائمی است که اصولا در تمامی کشورها به وقوع می پیوندد اما احتمال وقوع آن در کشورهای جهان سوم بیشتر بوده و ممکن است به دو صورت ساده یا مشدد رخ دهد. تفاوتی ندارد که در مقام یک زورگیر از شما شکایت کیفری شده است یا اینکه به علت زورگیری توسط یک یا چند نفر مال خود را از دست داده اید؛ در هر صورت مراجعه به وکیل زورگیری جهت جلوگیری از تضییع حقوق یا احقاق حق ضروری خواهد بود.
مراجعه به وکیل زورگیری ممکن است مشمول یکی از این اهداف باشد: ممکن است برای دریافت مشاوره حقوقی تخصصی صورت گیرد یا اینکه می خواهید رسیدگی به جریان دادرسی و صدور حکم را به وی بسپارید! شاید هم ابتدا با هدف دریافت مشاوره باشد اما بعدا متوجه شوید که اگر وکالت خود را در این زمینه به یک وکیل متبحر کیفری بدهید بهتر است. در هر صورت بد نیست مقالات موجود در این زمینه را نیز مطالعه کنید.
زورگیری چیست؟
بهتر است در همین ابتدای کار بدانید که قانون مجازات اسلامی در هیچ کدام از مواد قانونی خود به لفظ زورگیری اشاره نکرده است اما با توجه به برخی از مواد قانونی در خصوص جرم اخاذی می توان به تعریف صحیح این جرم نایل گردید. از طرف دیگر باتوجه به اینکه جرم سرقت مقرون به آزار، اخاذی و زورگیری در بسیاری از موارد شباهت های بسیار زیادی دارند بهتر است به تعریف آن ها بپردازیم تا به زوایای متفاوت این جرائم پی ببرید.
زورگیری
اعمال تهدید و فشار است بر دیگری برای اینکه مال یا وجه خود را به فرد بدهد.
اخاذی
اعمال تهدید و فشار است بر دیگری برای اینکه یا وجه و مالی از وی دریافت کند یا اینکه قربانی را مجبور به انجام کاری نماید که رغبتی به آن ندارد.
سرقت مقرون به آزار
ربودن و خارج نمودن مال دیگری از حرز است همراه با فشار و آزار و اذیت.
تفاوت این سه جرم را در تعاریف ارائه شده می توان به خوبی درک کرد. زورگیری نوعی اخاذی است اما نمی توان اخاذی را زورگیری قلمداد نمود و اینکه در سرقت مقرون به آزار فرد مجرم،شخصا مال را از محل نگهداری بیرون می آورد اما این فعل را با اعمال فشار و اذیت بر مال باخته انجام می دهد. سرقت های خیابانی
مجازات جرم زورگیری
برای جرم زورگیری دو نوع مجازات تعیین شده است که صرفا در حداقل میزان مجازات متفاوت هستند. اگر زورگیری بدون توسل به سلاح سرد و گرم باشد مشمول یک الی 74 ضربه شلاق است یا حبس تعزیری به مدت دو ماه تا دو سال اما اگر همراه با استفاده از سلاح سرد و گرم باشد حداقل زمان حبس تعزیری از دو ماه به شش ماه افزایش می یابد. بنابراین می توان با توجه به سبک بودن یا سنگین بودن فعل مجرمانه مجازات های ذیل را بر فردی که زورگیری کرده و جرم او اثبات شده است اعمال نمود:
- یک تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و یا دو ماه الی دو سال حبس تعزیری در زورگیری ساده
- یک تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و یا شش ماه تا دو سال حبس تعزیری در زورگیری مشدد
بهترین وکیل زورگیری در تهران
موسسه حقوقی عدل محور به عنوان یکی از متعهدترین و معتبرترین گروه وکلای ایران در شهر تهران، می تواند بهترین وکیل زورگیری را به شما معرفی کرده و شما را در جریان رسیدگی به این جرم کیفری یاری کند. اگر می خواهید با وکیل متبحر در جرم زورگیری مشورت کرده و یک مسیر صحیح و اصولی برای رسیدگی به جریان پرونده در پیش بگیرید هم اکنون می توانید با شماره تلفن های درج شده در این وب سایت تماس بگیرید. همچنین می توانید به صورت حضوری در آدرس مندرج در همین صفحه حاظر شده و با وکلای گروه وکلای عدل محور ملاقات نمایید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.