طلاق رجعی و آنچه که باید بدانیم !!!

طلاق رجعی با وکیل خوب در تهران + هزینه و قیمت : در ابتدا شما باید بدانید که مطابق قانون مدنی ما انواع طلاق داریم! طلاق رجعی، طلاق خلع، طلاق مبارات.

در واقع طلاق رجعی همان نوع طلاقی است که در دین مبین اسلام تعیین شده و برای آن تعیین تکلیف شده است. تا چنانچه زن و مردی بعد از طلاق پشیمان شدند و تصمیم به آشتی گرفتند بتوانند بدون نیاز به عقد مجدد از این مزیت استفاده کنند. و به زندگی مشترک با یکدیگر برگردند.

طلاق رجعی

در این مقاله قرار است در خصوص طلاق رجعی و تعیین تکلیف نمودن در این خصوص  و مهریه و احکام و مستندات مربوط به طـلاق رجـعی صحبت کنیم. و تفاوت آن را با دیگر انواع طلاق ها بیان کنیم.
پس با عدل محور همراه باشید تا در خصوص طلاق رجعی بیشتر بدانید.

طلاق رجعی چیست ؟

همانگونه که ذکر شد ، طلاق رجعی طلاقی است که مطابق با آن وقتی صیغه طلاق میان زن و مرد جاری شد. تا زمانی که زوجه عده طلاق را نگه داشته است. مرد میتواند به زن رجوع کنند با هر نشانه و یا هر عملی که دلالت بر میل مرد به برگشت به رابطه زناشویی داشته باشد.

نظیر اینکه مرد به نزد زن رفته و روسری او را از سر بردارد و یا با کلام عنوان میکند. که مایل است به زندگی زناشویی برگردد. همچنین برقراری رابطه جنسی با زوجه مطلقه رجعیه نیز دلالت بر آن دارد. که هر دو مایل به برگشت به زندگی مشترک هستند.

اما دقت داشته باشید که تمامی این اتفاقات باید در زمان عده طلاق زوجه مطلقه بیافتد و اگر مدت عده زوجه تمام شود ، برقراری رابطه جنسی جرم بوده و زنا میباشد. چنانچه بعد از زمان تمام شدن عده،زن و مرد بخواهند به یکدیگر بازگردند. باید دوباره عقد نکاح را منعقد کنند و نمیتوانند صرفاً با انجام عملی که دال بر میل آن ها به رابطه زناشویی داشته دوباره به یکدیگر محرم شوند.

عده طـلاق رجـعی

وکیل طلاق : زن در زمان عده حق ازدواج مجدد ندارد. و اگر با کسی ازدواج کند و یا رابطه جنسی برقرار کند. به او حرام ابدی میشود.
چندین نوع عده برای زن وجود دارد نظیر عده طلاق ، عده فسخ نکاح ، عده فوت زوج و ….

در اینجا در خصوص عده طلاق رجعی برای زوجه مطلقه رجعیه صحبت میکنیم.مدت عده طلاق برای زوجه مطلقه رجعیه سه طهر میباشد. سه طهر یعنی زوجه سه بار عادت ماهیانه شده و سپس غسل کند و پاک گردد.

زوج میتواند در مدت این سه طهر به زوجه برگردد و به اصطلاح عامیانه با او آشتی کند.

حال چنانچه زنی عادت ماهیانه نشود چه به علت کهولت سن و چه به علت بیماری یا مواردی نظیر آن مدتی که زوجه باید عده نگه دارد سه ماه میباشد.

در خصوص عده زن باردار نیز باید اذعان داشت که زوجه باردار باید تا زمان زایمانش عده نگه دارد و تفاوتی وجود ندارد که این زمان کمتر و یا بیشتر از سه ماه بوده باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *