مجازات لواط و همجنسگرایی میان مردان در قانون مجازات اسلامی
لواط و همجنسگرایی میان مردان در قانون مجازات اسلامی : امروزه با توجه به پیشرفت علم و پیشرفت علم روانشناسی تا حدودی میتوان گفت که همجنسگرایی و گرایش به همجنس در اکثر کشور های دنیا پذیرفته شده است.همجنسگرایی به نوعی از رابطه جنسی میان مردان با مردان و یا زنان با زنان گفته میشود. حال سوال آن این است که:
- با توجه به قانون ایران ، آیا همجنسگرایی پذیرفته شده است؟
- اگر پذیرفته نشده آیا مجازاتی دارد؟
- اگر دارای مجازات میباشد مجازات آن چیست و از چه نوعی میباشد؟
با وکلای کیفری عدل محور همراه باشید…
تعریف لـواط
لـواط به رابطه ی جنسی کامل میان مردان با مردان گفته میشود و با تفخیذ تفاوت دارد ؛ تفخیذ عبارت است از مالیدن آلت تناسلی مردانه به داخل ران پای انسان مذکر دیگری اما لواط به رابطه جنسی کامل میان دو انسان مذکر گفته میشود.
در قرآن بسیار از لـواط نام برده شده است و از آن به عنوان عمل شنیع و زشت و بسیار نکوهیده یاد میشود و اصلا در دین مبین اسلام ، لواط امری پذیرفته شده نیست.
لواط در قانون مجازات اسلامی نیز اینگونه تعریف شده است که به دخول اندام تناسلی مردانه به دبر انسان مذکر دیگر ، لواط گفته میشود.
مجازات لواط
در قانون مجازات اسلامی لواط در زمره جرائم حدی آمده است و در فصل حدود تعریف شده است.
همانگونه که میدانید مجازات ها در قانون مجازات اسلامی دو نوع هستند ، مجازات های حدی و مجازات های تعزیری.
حدود آن دسته از مجازات ها هستند که در شرع مقدس از آن ها نام برده شده و برای آن مجازات معین تعیین شده است و میزان مجازات به هیچ عنوان به دست قاضی و با تعیین و اختیار قاضی نمیباشد و به هیچ عنوان قابل تعلیق و تعویق و تخفیف نیستند.
اما مجازات های تعزیری آن دسته از مجازات ها هستند که میزان آن ها در قانون مشخص شده است و دست قاضی برای انتخاب میزان مجازات باز است.همچنین کیفیات مخففه و مشدده در آن ها راه دارد و قابل تعویق و تعلیق و تخفیف هستند.
لـواط یکی از اعمال شنیع و جرائمی است که در شرع مقدس از آن نام برده شده است و در قانون مجازات اسلامی نیز در فصل حدود جرم انگاری شده است.
پس به هیچ عنوان مجازات آن غیر قابل اجرا نیست و قابل تعویق و تعلیق و تخفیف نیز نمی باشد.
مجازات لواط در قانون مجازات اسلامی بر اساس دستور شارع مقدس اینگونه تعیین شده است که باید میان فاعل جرم و مفعول جرم و همچنین ویژگی های شخصیتی مجرمان قائل به تفکیک شد.
- اگر فاعل جرم مجرد باشد ، مجازات او صد ضربه شلاق است.
- اگر فاعل جرم با رضایت مفعول این عمل را انجام داده باشد ، مجازات او صد ضربه ضلاق است.
- اگر فاعل جرم متاهل و محصن باشد ، مجازات او اعدام حدی میباشد.
- اگر فاعل جرم به عنف و به زور لواط را انجام داده باشد ، مجازات او اعدام حدی میباشد.
اما نکته جالب آن است که بدانید مفعول جرم چه مجرد بوده باشد و چه متاهل در هر صورت مجازات اعدام در انتظار اوست به جز در لواط به عنف و اکراه.
در موردی دیگر نیز برای فاعل جرم لواط اعدام پیش بینی شده است و آن در این صورت است که فاعل غیر مسلمان و مفعول مسلمان بوده باشد.
همچنین بهتر است بدانید که جرم لواط از جمله جرائم منافی عفت و جنسی و با مجازات اعدام و یا شلاق حدی میباشد پس در صلاحیت دادگاه کیفری 1 قرار دارد و پرونده مستقیماً به دادگاه میرود و تحقیقات مقدماتی نیز در دادگاه صورت میگیرد.
اونقدر کار زشت و کریه است ما مسلمانان اصلا شرم داریم درمورد اون نظری بدیم بار الهی هزاران هزار مرتبه شکر که مرا مسلمان آفریدی و التماس میکنم در این زمانه زشت و کثیف مرا و خانواده ام را همانطور که مسلمان آفریدی هنگام مرگ نیز مسلمان وبا عمل به دستورات اسلام و تبعیت از اسوه ما رسول الله ما را بمیران