مجازات مساحقه و همجنسگرایی میان بانوان

مجازات مساحقه و همجنسگرایی میان بانوان در ایران : مطابق علم امروز در اکثر کشور های جهان اول ، همجنسگرایی و علاقه و میل به همجنس پذیرفته شده است. اما در کشور ایران که کشوری اسلامی و مطابق دین مبین اسلام است و تمامی احکام و مقررات و جرائم و مجازات ها بر اساس دین اسلام و احکامی که در شرع تعیین شده است ، مقرر میگردد باید دید که آیا همجنسگرایی پذیرفته شده است یا خیر؟و چنانچه پذیرفته نشده باشد آیا مجازاتی در پی دارد یا خیر؟پس با ما همراه باشید تا در خصوص همجنسگرایی مطابق نقررات ایران به شما توضیح دهیم.

همجنسگرایی میان بانوان

دین اسلام از حمله ادیانی است که به هیچ عنوان روابط میان همجنس را نپذیرفته است ؛ همچنین این دین روابط میان زن و مردی که علقه زوجیت میان آن ها نباشد را نیز نپذیرفته است و فقط و فقط روابط مشروع و در قالب عقد نکاح اعم از دائمی و یا موقت را میپذیرد.

مجازات مساحقه

از آنجایی که احکام و مقررات ایران نیز بر اساس دین اسلام تهیه و تنظیم میشوند ، در قوانین ما نیز همجنسگرایی و علی الخصوص برقراری رابطه نامشروع میان دو انسان همجنس اعم از مرد با مرد و یا زن با زن پذیرفته نشده است.

در خصوص احکام همجنسگرایی میان مردان به شما در مقاله ” لواط ” توضیحات کافی را دادیم و اکنون به بررسی روابط جنسی میان زن با زن میپردازیم و احکام آن را با هم بررسی میکنیم.

حدود در قانون مجازات اسلامی

حد به مجازاتی گفته میشود که نوع ، میزان و کیفیت اجرای آن در شرع تعیین شده باشد و قاضی هیچگونه اختیاری از خود برای اعمال مجازات اینگونه جرائم ندارد.

جرائم حدی قابل تعویق و تعلیق و تخفیف نیستند ، عفو شامل آن ها نمیشود و فقط شاید توبه بتواند از اجرای مجازات حدود جلوگیری کند.

از جمله حدودی که در قانون مجازات اسلامی نام برده شده است میتوان به قوادی ، سب النبی ، قذف ، زنا ، تفخیذ ، لواط ، مساحقه نام برد که در این مقاله قصد تیم حقوقی عدل محور ، توضیح و تفسیر جرم حدی مساحقه میباشد.

مساحقه

مساحقه در لغتنامه دهخدا اینگونه تعریف شده است که عملی که زنان مبتلی به حکه شرمگاه باهم کنند و به طریقی روی هم بیفتند که پشت شرمگاه یکی روی پشت شرمگاه دیگری بیفتد و سپس آن ها را به هم بسایند.

در قانون مجازات اسلامی نیز مساحقه اینگونه تعریف میشود که انسان مونث ، اندام تناسلی خود را بر روی اندام تناسلی دیگری قرار دهد.

مساحقه در فصل حدود در قانون مجازات اسلامی تعریف شده است پس به این معنی است که در زمره حدود میباشد و مجازات آن در شرع مقدس تعیین شده و قطعی و غیر قابل تغییر میباشد.

مجازات همجنس گرایی میان زنان

مطابق قانون مجازات اسلامی ، جرم مساحقه در زمره جرائم حدی است و فردی که مرتکب جرم مساحقه گردد مجازات حدی در انتظار اوست.

مجازات حدی جرم مساحقه و یا همجنسگرایی میان زنان عبارت است از صد شربه شلاق حدی که غیر قابل تغییر میباشد و چنانچه جرم ثابت گردد ، مرتکب باید تمام و کمال به صد ضربه شلاق حدی محکوم گردد و پس از اتمام مجازات نیز به 2 سال مجازات تبعی ناشی از آن و محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم خواهد شد.

حال بهتر است بدانید که بر خلاف لواط که میان مجازات فاعل جرم و مفعول جرم ، قانون گذار قائل به تفکیک شده بود ؛ در مساحقه اینچنین نیست و قانون گذار تفاوتی میان فاعل و مفعول جرم مساحقه قائل نشده است و همچنین تفاوتی ندارد که مرتکب جرم همجنسگرایی میان بانوان محصن و یا غیر محصن باشد و یا مساحقه به عنف صورت گرفته باشد و یا به رضایت و در هر صورت مجازات مرتکب جرم همجنسگرایی میان بانوان صد ضربه شلاق حدی میباشد.

نکته لازم به ذکر آن است که باید بدانید چنانچه همجنس گرایی میان زنان غیر از مساحقه یعنی قرار دادن اندام جنسی بر روی اندام جنسی زن دیگری باشد و در زمره مواردی همچون تقبیل { در آغوش گرفتن } و یا ملامسه { لمس کردن } از روی شهوت باشد ، مجازات حدی ندارد و مرتکب به سی و یک تا هفتاد و چهار ضربه شلاق تعزیری درجه شش محکوم میشود که این مجازات قابل تخفیف ، تبدیل ، تعویق و تعلیق میباشد.

6 پاسخ
  1. ......
    ...... گفته:

    واووو 😐 تازه فهمیدم اینارو 😐💔صحبت کردنش چی
    دلو قلوه گرفتنا‌و زدن این حرفا ولی کاری نکردنو فلانو اینا هم گناهه ؟
    و دیدن فیلمای همجنسبازا گناهه ؟

    پاسخ
  2. بهروز
    بهروز گفته:

    حکم همجنس گرایی از دیدگاه اسلام
    خداوند در آیه 7 سوره مومنون می فرماید: کسانی که برای اقناع غریزه جنسی خود راهی غیر از ازدواج را طلب کنند، تجاوزگرند. لواط یک عمل زشت و ناپسند است که از گناهان کبیره می باشد و حکم همجنس گرا از دیدگاه اسلام اینگونه است که: کسی که مرتکب لواط شود، مجازاتش قتل است.

    پاسخ
  3. بهروز
    بهروز گفته:

    در مسیحیت کلیساها در قرون وسطی مواضعی سرسختانه از خود در برابر همجنس‌گرایی نشان می‌دادند و مجازات همجنس‌گرایی مرگ بوده‌است.

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *