مشاوره حقوقی تخریب

مشاوره حقوقی تخریب : جرم تخریب اموال به عنوان یکی از جرائم کیفری در قانون مجازات اسلامی مورد بحث و بررسی واقع شده است. وکیل تخریب اموال به صورت عمدی و مشاوره حقوقی تخریب از جمله فعالیت هایی هستند که در عرصه شغل وکالت و مشاوره حقوقی مطرح می شوند. شما نیز ممکن است به صور مختلف با چنین پرونده ای درگیر شده باشید؛ به عنوان مثال ممکن است در جریان یک جرم عمدی و در قالب فعل تخریب اموال خود را از دست داده باشید یا خسارت جدی به آن ها وارد شده باشد. از روی دیگر سکه نیز نباید غافل شد چرا که ممکن است شما به هر دلیلی اقدام به تخریب مال دیگری کرده و اکنون در جایگاه متشاکی عنه پیشمان شده باشید.

جرم تخریب در قانون مجازات اسلامی

قانون مجازات اسلامی تعریف دقیق و مشخصی برای جرم تخریب ابراز ننموده است با این حال مصادیق بسیار زیادی را در قالب جرم تخریب معرفی کرده و سعی نموده است با ارائه این مصادیق، دیدگاه جامعی در خصوص این فعل کیفری ایجاد نماید. باتوجه به مصادیق یاد شده در قانون مجازات اسلامی که از آتش زدن مال دیگری به عنوان مهمترین مصداق تخریب یاد می کند می توان این جرم را به صورت ذیل تعریف نمود:

هرگونه اقدام آگاهانه ای که با قصد و نیت سوء جهت ورود آسیب به مال دیگری یا از بین بردن آن مال صورت گیرد و منتهی به نتیجه شود جرم تخریب است. مالی که تخریب شده است باید حتما مالیت داشته باشد بدین معنا که از دیدگاه علم حقوق بتوان برای آن ارزش مادی در نظر گرفت در غیر این صورت نمی توان فعل تخریب را در صورت از بین رفتن آن بکار برد.

مجازات جرم تخریب

تخریب ممکن است مرتبط با اموال خصوصی باشد بدین معنا که شخصی مال یا اموال یکی از شهروندان جامعه را از بین ببرد یا به آن آسیب وارد کند؛ از طرف دیگر می توان به افعالی اشاره کرد که در نتیجه آن ها مال یا اموال عمومی آسیب می بیند. مجازات هر کدام از جرائم فوق با توجه به اینکه میزان خسارت تا چه اندازه باشد متفاوت خواهد بود.

مشاوره حقوقی تخریب

  • مجازات تخریب اموال خصوصی شامل سه ماه تا یک و نیم سال زندان است.
  • مجازات تخریب اموال عمومی شامل سه ماه تا ده سال زندان خواهد بود.
  • میزان مجازات در جرم تخریب با ارزش کمتر از ده میلیون تومان به جریمه نقدی ( معادل دو برابر خسارت وارد شده ) تبدیل می گردد.

ترک فعل و جرم تخریب

یکی از سوالات بسیار مهم و متداولی که از مشاورین حقوقی پرسیده می شود امکان شکایت از فردی است که توانایی جلوگیری از ورود خسارت را داشته است اما ترک فعل نموده و از مال دیگری در مقابل آسیب های وارده محافظت نکرده است. در این صورت گفته می شود فرد به موجب ترک فعل، مشمول مسئولیت مدنی شده است اما نمی توان او را بابت فعل تخریب که ممکن است عمدی و از جانب شخص حقیقی بوده و یا به علت قوای قاهره ایجاد شده است مجازات نمود. بنابراین جرم تخریب صرفا جنبه مثبت دارد و هیچ گاه نمی توان با ترک فعل، جرم تخریب را مرتکب گردید. تمامی مصادیق ذکر شده در قانون مجازات اسلامی نیز به گونه ای اشاره به مثبت بودن یک فعل جهت وقوع جرم تخریب دارند.

مشاوره حقوقی تخریب اموال به صورت عمدی

اگر می خواهید بدون پرداخت هزینه های حق الوکاله و بدون سپردن پرونده به یک وکیل متبحر در این زمینه، بهترین مسیر حقوقی را جهت دفاع از پرونده خود انتخاب کنید پیشنهاد می کنیم به مشاوره حقوقی تخریب اموال در موسسه حقوقی عدل جویان مراجعه نمایید. اگر هم پرونده ای که با آن درگیر شده اید ارزش مادی بسیار زیادی دارد پیشنهاد می کنیم حتما جریان امور را به وکیل تخریب اموال بسپارید؛ چرا که دفاع از چنین پرونده هایی نیازمند مطالعات فراوان و کسب تجربه های کاربردی در پرونده های قضایی است.

گروه حقوقی عدل محور امکان دریافت مشاوره حقوقی به صورت آنلاین را برای شما فراهم شده است. مشاوره حقوقی تخریب به صورت تلفنی نیز خدمات دیگری است که توسط ما ارائه می گردد. شما می توانید با وکلای ما از طریق شماره 09305297504 تماس گرفته و سوالات خود را در خصوص این جرم و سایر جرائم کیفری یا مسائل حقوقی مطرح نمایید. کارشناسان ما به بهترین شیوه ممکن شما راهنمایی می کنند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *