هتک حرمت مال غیر

در این مقاله سعی داریم تا شما همراهان را با اصطلاح حقوقی هتک حرمت مال غیر آشنا کنیم و نحوه دعاوی هتک حرمت اموال غیر را برای شما توضیح دهیم.در ابتدا و پیش از توضیح اصطلاحات حقوقی ، به توضیح معنی این واژه میپردازیم.

هتک حرمت چیست ؟

هتک حرمت در لغتنامه دهخدا به معنای شکستن حرمت،دریدن حرمت،بی احترامی،رسوایی،بی آبرویی،بی عزتی میباشد و مترادف آن اهانت، توهین، حرمت شکنی، رده معنا شده است.

همچنین کلمه مال نیز در لغتنامه دهخدا به معنای ثروت،دارایی،کالا،متاع،پول،وجه،سرمایه،فرجام،داشته میباشد و کلمه ” غیر ” نیز به معنای ” متعلق به دیگری ” است.

هتک حرمت مال غیر

با آنکه هتک حرمت اموال در قانون مجازات اسلامی جرم انگاری شده است،اما از طریق محاکم حقوقی نیز میتوان اقامه دعوی در خصوص اینگونه دعاوی را مطرح نمود.دعاوی حقوقی مربوط به هتک حرمت مال غیر اعم اند از دعوای تصرف عدوانی ، دعوای مزاحمت و دعوای ممانعت از حق که در مقاله ای جرا به آن پرداخته خواهد شد.

اما برای تنظیم شکوائیه , مطابق ماده 690 قانون مجازات اسلامی،مالک باید بتواند با ارائه مدارک و مستندات کافی مالکیت خود را بر روی ملک اثبات نماید.همچنین همانطور که در ماده 690 قانون مجازات اسلامی مشاهده نمودید از آن جایی که هدف از دعاوی هتک حرمت جلوگیری از ادامه تجاوز به ملک است،قاضی این اجازه را دارد تا با صدور دستور موقت از ورود خسارت بیشتر به مالک جلوگیری کند.

مشاور حقوقی هتک حرمت مال غیر

مشاوره حقوقی هتک حرمت مال غیر و یا وکیل متخصص میتواند در این پرونده به شما کمک کند تا تمامی مدارک خود را به صورت منسجم و کامل آماده کرده و به دادگاه ارائه دهید و بتوانید مالکیت خود را اثبات کنید و از آنجایی که روند پرونده های دعاوی هتک حرمت مال غیر اصولاً بسیار طولانی میباشد بتوانید با کمک وکیل حقوقی ، دستور موقت را از دادگاه دریافت کنید و مانع ورود خسارت و ضرر بیشتر به ملک خود بشوید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *