وکیل جلب با تجربه و متخصص

بهترین وکیل متخصص جلب : بسیاری از ما به صورت کلی با جلب و اصطلاحاتی همانند آن آشنا هستیم اما جزییات مربوط به این مقوله را نمی دانیم. عدم اطلاع از جزییات و قوانین حاکم بر جلب افراد باعث شده است تا شما در برخی از پرونده ها نیاز به وکیل جلب داشته باشید. برخلاف تصور بسیاری از مردم، وکیل جلب صرفا برای امور کیفری نیست و در بسیاری از موارد برای امور مدنی و بخصوص مسائل مالی هم می توان مبادرت به جلب افراد نمود. این مبحث را ادامه بررسی خواهیم کرد با عدل محور همراه باشید.

قرار جلب چیست؟

اول از همه باید بدانید که اصطلاح حکم جلب از نظر قانون کاملا نادرست است با این حال عامه اجتماع از قرار جلب با عنوان حکم جلب نام می برند. گذشته از این مسئله در تعریف قرار جلب یا همان حکم جلب باید بگوییم زمانیکه یک فرد نیاز است در مقابل مقام قضایی حاضر شود اما از حضور امتناع می ورزد مشمول قرار جلب شده و با اجبار در مقابل مقام قضایی حاضر خواهد شد.

وکیل جلب با تجربه
در واقع اگر فردی از فرد دیگر شکایت کند یا به علت مطرح نمودن یک پرونده حقوقی در دادگاه، اثبات نماید نیاز به حضور فرد دیگری در مقام خوانده، متشاکی عنه و … است نیاز می باشد تا برای این فرد احضاریه صادر شود. احضاریه ممکن است به دفعات صادر گردد و صرف صدور آن برای یک بار منجر به صدور قرار جلب نمی گردد اما اگر این فرد بعد از دریافت احضاریه ها به صورت عمدی از حضور در دادگاه یا مراحل مقدماتی همانند دادسرا خودداری کند می توان با صدور قرار جلب و با کمک نیروی انتظامی این عمل را انجام داد.

شرایط صدور قرار جلب

در دو مورد می توان قرار جلب یک فرد را صادر کرد. این موارد عبارتند از:

  1. زمانیکه فرد بعد از بررسی پرونده به عنوان مجرم شناخته می شود. در این شرایط و بخصوص اگر جرم ارتکابی جنبه عمومی داشته باشد قرار جلب با سرعت بیشتری صادر می گردد. به عنوان مثال می توان در پرونده های کلاهبرداری و سرقت به سرعت بالای صدور قرار جلب اشاره کرد؛ سرعت بالای جلب اشخاص در این موارد می تواند از فرار کردن مجرم جلوگیری کند.
  2. دوم به مواردی اختصاص دارد که فرد مدارکی دال بر مجرم بودن یک شخص ارائه می کند و با توجه به مدارک موجود احتمال مجرم بودن شخص بسیار زیاد است. در این موارد قرار بازداشت موقت صادر می شود اما اگر فرد حاضر به انجام دستورات قضایی نشود از قرار جلب برای حضور وی در کلانتری استفاده می شود.

انواع قرار جلب

در قوانین داخلی دارای دو نوع قرار جلب هستیم. عمده ترین قرارهای صادره در این زمینه قرار جلب عادی است بدین معنا که قرار جلب توسط مقام قضایی صادر می شود؛ سپس مقامات اجرایی یا کلانتری به درب منزل شخص یا مکانی که احتمال مشاهده او بسیار زیاد است مراجعه کرده و قرار جلب را اجرا می کنند.

حال اگر فرد در حوزه دستگاه قضایی مربوطه نباشد قاضی پرونده می تواند صدور قرار جلب را به داگاهی محول کند که فرد در حوزه آن دادگاه حضور دارد. در این شرایط با جلب سیار مواجه هستیم و بیشتر برای مواردی به کار می رود که فرد متواری شده است.

دقت کنید که قوانین عمومی اجرای قرار جلب در طول روز را پذیرفته اند اما باتوجه به شرایط معدودی می توان حتی شبانگاه نیز برای قرار جلب اقدام کرد. جزییات مربوط به این امر باعث شده است تا مراجعه به وکیل جلب از اهمیت روز افزونی برخوردار گردد. وکیل جلب در مواردی که نیاز به جلب سیار یا جلب در ساعات شبانه اتفاق می افتد می تواند بسیار راه گشا باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *