پیگیری پرونده قاچاق دارو با وکیل حرفه ای
وکیل قاچاق دارو : دارو یکی از اقلام سلامت محور است و برای درمان بیماری های مختلف، جایگاه ویژه ای در علم پزشکی دارد. تجارت دارو یکی از سودآورترین تجارت های ملی و بین المللی قلمداد می شود که متاسفانه در طول تاریخ با دسته ای از مشکلات و مسائل کیفری از جمله قاچاق دارو یا نگهداری از داروی جعلی یا تقلبی مواجهه بوده است.
در واقع باید بگوییم که قاچاق دارو همواره به معنای ورود، حمل، نگهداری و فروش داروی تقلبی یا تاریخ مصرف گذشته نیست بلکه ممکن است داروی مورد نظر کاملا سالم باشد اما چون تشریفات گمرک را سپری نکرده و ممهور به مهر سلامت وزارت بهداشت نیست بنابراین نمی توان به صحت آن ها اطمینان نمود.
از آنجه که قاچاق دارو در اغلب موارد با هدف ورود داروهایی با کیفیت پایین یا تقلبی صورت می گیرد و اینکه مسئله مورد نظر با جان و سلامت جسمی و روانی انسان ها در ارتباط است در قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز جرم انگاری شده است. باتوجه به اینکه پرونده های مربوطه در زمره جرائم کیفری بسیار سنگین قلمداد می شوند حتما باید از وکیل قاچاق دارو برای دفاع از خود کمک بگیرید.
مصادیق قاچاق دارو
باتوجه به مفهوم قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در بخش مبارزه با قاچاق دارو، دو دسته از اتهامات قضایی وجود دارد که یکی تحت عنوان جرم کیفری و دیگری تحت عنوان تخلف شناخته می شود. موارد ذیل در زمره جرائم مربوط به قاچاق دارو هستند. این موارد عبارتند از:
- ارتکاب قاچاق کالای سلامت (انواع داروها و کالاهایی که در حکم دارو هستند همانند وسایل فیزیوتراپی و …) به صورت سازمان یافته ؛
- شخص مرتکب یک قاچاقچی حرفه ای تلقی شود ؛ منظور شخصی است که بیش از سه بار مرتکب جرم قاچاق شده و ارزش کالای قاچاق در هر مرتبه بیش از 10 میلیون ریال باشد .
- مواردیرا می توان قاچاق دارو به حساب آورد که مرتکب قاچاق کالای سلامت محور از کارکنان اشخاص حقوقی وابسته به دولت یا مأمور به خدمات عمومی و یا مأموران و کارکنان دستگاههای مسئول مبارزه با قاچاق باشد .
- در جایی که کالای سلامت محور، مواد و فرآورده های دارویی، فرآورده های زیستی ( بیولوژیک ) مکمل ها، ملزومات و تجهیزات پزشکی باشد .
- در مواردی که کالاهای سلامت محور مواد و فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و… باشد اما ظرف مدت 10 روز موفق به دریافت مجوز مصرف انسانی نشود که نشان دهنده عدم سلامت کالاست.
مجازات قاچاق دارو
وکیل قاچاق دارو در خصوص مجازاات قاچاق دارو اظهار داشت: مجازات قاچاق دارو باتوجه به اینکه به سلامت افراد لطمه می زند و در صورت پخش در جامعه امکان جمع آوری آن ها بسیار پایین است مورد توجه قانون گذار بوده و از جهات مختلف مورد رسیدگی واقع شده است.
هرچند قانون گذار در قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز میزان مجازات افراد را در این زمینه به صورت کلی بیان نموده است اما باید به این مقوله توجه داشته باشیم که جرائمی همانند جرم قاچاق دارو با تبعات بسیاری همراه است که حتی ممکن است به مرگ برخی از مصرف کنندگان منجر شود. بنابراین فرد قاچاق چی حتی ممکن است به علت قتل تحت پیگرد قضایی قرار بگیرد.
در ادامه مقاله توسط وکیل قاچاق دارو مجازات عمومی این جرم را از حیث قاچاق بررسی کرده ایم اما مجازات های ذکر شده صرفا به قاچاق های معمولی اختصاص دارد و اگر فعل ارتکابی سازمان یافته باشد یا امنیت جامعه را به هر نحوی به خطر اندازد مشمول مجازات های سنگین تر و حتی اعدام خواهد بود.
اشخاص حقوقی یا حقیقی که با پرونده قاچاق دارو درگیر هستند می بایست به حسایت و سختگیری حاضر در محاک ایران نسبت به این موضوع طبق توضیحات ارائه شده در این مقاله اگاهی نسبی پیدا کرده باشند قطعاً حضور در محاکم و مراجع قضایی و کیفری بدون حضور وکیل قاچاق دارو متخصص و متبحر می تواند ضررو زیان های مادی و معنوی بسیای را به دنبال داشته باشید.
جهت اخذ مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل قاچاق دارو عدل محور با شماره تماس مندرج سایت تماس حاصل فرمایید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.