وکیل تهدید و زورگویی + پیگیری 100% پرونده

وکیل تهدید و زورگویی ، انجام شکایت و پیگیری پرونده : در جامعه ما هرگاه شخصی خلاف قانون عمل کند و قوانین را زیر پا بگذارد به عنوان مجرم شناخته خواهد شد. جرائم انواع مختلفی دارند و در قانون برای هرگونه جرمی که توسط مجرم ارتکاب گردیده است مجازاتی در نظر گرفته شده است. یکی از جرائمی که امروزه بسیار شاهد آن هستیم تهدید می باشد. جرم تهدید یک جرم عمدی به حساب می آید. و مجرم مطابق قانون مجازات می شود. در ادامه قصد داریم در خصوص جرم تهدید توضیحات مفصلی را توسط وکیل کیفری خوب ،تیم حقوقی عدل محوردر اختیارتان قرار دهیم،با ما همراه باشید.

وکیل تهدید

جرم تهدید چه نوع جرمی است؟

تهدید یکی از جرائم عمدی در قانون کشور ما به شمار رفته و مجازات مشخصی نیز برای آن تعیین گردیده است. تهدید به این معناست که کسی فرد دیگر را به هر طریقی و با توسل به هر وسیله بترساند.

یا این عمل باعث ایجاد وحشت در طرف مقابل می شود. تهدید می تواند شامل مواردی مثل بردن آبرو، به قتل رساندن، ضرب و شتم و موارد از این قبیل باشد. برای مثال فردی به دیگری می گوید که اسرار او را فاش می کند. و در اختیار دیگران قرار می دهد و یا اینکه به او می گوید قرار است که او را به قتل برساند یا مورد ضرب و شتم قرار دهد. که در اینجا جرم تهدید صورت گرفته است. چنانچه فردی دیگری را تهدید کند به عنوان مجرم شناخته می شود. و با وجود اینکه سخن خود را عملی نکرده است مجازات می شود.

عناصر جرم تهدید

هر جرم دارای سه عنصر می باشد که این عناصر مواردی هستند که جرم را تشکیل داده. و با وجود آن ها می توان گفت جرم اتفاق افتاده است. جرم تهدید نیز دارای همین سه عنصر بوده که شامل موارد زیر می شوند:

عنصر قانونی جرم تهدید

عنصر قانونی جرم تهدید این است که عمل ارتکابی توسط مجرم در قانون جرم تلقی شود. و برای آن مجازاتی تعیین شده باشد. تهدید نیز باعث ترساندن و به وحشت انداختن دیگران می شود و جرم خواهد بود.

عنصر مادی جرم تهدید

عنصر مادی جرم تهدید بیان کردن جرم است، یعنی تهدید باید بیان شود و اگر فرد فقط قصد تهدید دیگران را در ذهن خود داشته باشد برای تحقق جرم کافی نخواهد بود. برای مثال فردی در خیال خود تصور می کند که قرار است فردی را تهدید کند اما در واقعیت این کار را انجام نمی دهد که در اینجا جرم تهدید صورت نگرفته است اما اگر تصورات خود را عملی کند تهدید تحقق یافته است.

عنصر روانی جرم تهدید

عنصر روانی جرم به معنای ارتکاب جرم با قصد و نیت فرد مجرم می باشد و در واقع این عنصر به معنای ارتکاب جرم با نیت و اراده مجرم است.

مجازات جرم تهدید چیست؟

قانونگذار نسبت به جرم تهدید حساسیت زیادی نشان داده است. و از این رو مجازاتی را در قانون برای این جرم تعیین نموده است. مجازات جرم تهدید مطابق قانون مجازات اسلامی به شرح زیر می باشد:

چنانچه فردی دیگری را به انجام عملی نامشروع در خصوص او مانند به قتل رساندن، ضرر های مالی، از بین بردن شرف و آبرو و موارد از این دسته تهدید کند. به حبس از 1 ماه الی 1 سال و یا به تحمل ضربات شلاق تا ۷۴ضربه محکوم خواهد کرد.
لازم به ذکر است که مقام قضایی با توجه به شرایط مجرم یکی از دو مجازات بالا یعنی شلاق تا زندان را برای او در نظر خواهد گرفت.

وکیل متخصص تهدید

گاهی دیده می شود که جرم تهدید به تنهایی شکل نمیگیرد و مجرم علاوه بر تهدید کردن فرد، او را محبور به انجام کاری می کند که از انجامش رضایت ندارد. به عنوان مثال فردی به دیگری می گوید که به او چکی را تحویل بدهد. و در غیر این صورت او را به فتل می رساند، در اینجا علاوه بر اینکه جرم تهدید صورت گرفته است. مجرم فرد را وادار به انجام کاری نیز کرده است که مجازات آن نسبت به تهدید بدون اجبار شدید تر است. مجازات تهدید با اجبار از 5/1 ماه الی 1 سال حبس و یا تحمل ضربات شلاق تا ۷۴ضربه خواهد بود. که در نهایت مجازات حبس آن کمی بیشتر از تهدید بدون اجبار است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *